Top 10 aplicatii pentru monitorizarea progresului in fitness si sanatate

esi poate fi greu sa gasesti motivatia necesara pentru a-ti mentine un stil de viata sanatos, exista o multitudine de aplicatii care te pot ajuta sa iti urmaresti progresul in ceea ce priveste fitness-ul si sanatatea. Iata cele mai bune aplicatii de pe piata care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele si sa iti mentii un stil de viata sanatos:

 1. MyFitnessPal

  MyFitnessPal este una dintre cele mai populare aplicatii de monitorizare a nutritiei si a activitatii fizice. Cu ajutorul acestei aplicatii, poti urmari caloriile consumate, precum si cantitatea de proteine, carbohidrati si grasimi. De asemenea, iti permite sa monitorizezi progresul tau in ceea ce priveste pierderea in greutate si sa iti setezi obiective de fitness.

 2. Nike Training Club

  Nike Training Club este o aplicatie gratuita care ofera o varietate de antrenamente si planuri de fitness pentru diferite niveluri de experienta. Cu ajutorul acestei aplicatii, poti sa iti personalizezi programul de antrenament si sa monitorizezi progresul in timp. De asemenea, aplicatia iti ofera sfaturi utile de la antrenori profesionisti.

 3. Headspace

  Headspace este o aplicatie de meditatie si relaxare care poate fi deosebit de utila pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca sanatatea mentala si emotionala. Aceasta aplicatie iti ofera o varietate de meditatii si exercitii de respiratie care te pot ajuta sa reduci nivelul de stres si sa te concentrezi mai bine.

 4. Strava

  Strava este o aplicatie de monitorizare a activitatii fizice care iti permite sa urmaresti progresul in timpul alergarii, ciclismului si multe altele. Aplicatia iti ofera informatii utile, precum viteza, distanta si altitudinea, si iti permite sa iti compari progresul cu cel al altor utilizatori.

 5. Fitbit

  Fitbit este una dintre cele mai populare aplicatii de monitorizare a activitatii fizice si a somnului. Aceasta aplicatie iti ofera o multitudine de statistici utile, precum numarul de pasi, caloriile arse si calitatea somnului, si iti permite sa iti setezi obiective personalizate.

 6. Aaptiv

  Aaptiv este o aplicatie de antrenament audio care iti ofera instructiuni si motivatie personalizate in timpul exercitiilor. Cu ajutorul acestei aplicatii, poti sa iti personalizezi antrenamentul in functie de obiectivele tale si sa beneficiezi de sfaturi utile de la antrenori profesionisti.

 7. WaterMinder

  WaterMinder este o aplicatie care iti ajuta sa iti monitorizezi consumul de apa. Aceasta aplicatie iti ofera un program de hidratare personalizat si iti trimite notificari pentru a te asigura ca consumi suficienta apa in fiecare zi. Poti sa setezi obiective zilnice de consum de apa si sa urmaresti progresul tau in timp real. De asemenea, aplicatia iti ofera si statistici si grafice detaliate despre consumul tau de apa, precum si despre istoricul acestuia. WaterMinder este disponibil pe iOS si Android, iar pretul variaza intre 2,99 $ si 4,99 $.

 8. Fitbit

  Fitbit este o aplicatie care te ajuta sa iti monitorizezi activitatea fizica si sa iti setezi obiective personalizate pentru a-ti imbunatati sanatatea. Aceasta aplicatie iti permite sa urmaresti pasii pe care ii faci, distanta parcursa, calorii arse, ritmul cardiac si multe altele. De asemenea, aplicatia iti ofera si un program de somn pentru a-ti ajuta sa iti imbunatatesti calitatea somnului si sa te trezesti mai odihnit. Fitbit este disponibil pe iOS si Android si este gratuit, cu optiunea de a achizitiona dispozitive suplimentare pentru monitorizarea activitatii fizice.

 9. Runtastic

  Runtastic este o aplicatie care iti ajuta sa monitorizezi activitatea fizica, in special alergarea. Aceasta aplicatie iti permite sa urmaresti distanta parcursa, timpul petrecut alergand, viteza medie si maxima, calorii arse si multe altele. De asemenea, aplicatia iti ofera si planuri de antrenament personalizate, inclusiv pentru alergatori incepatori si avansati. Runtastic este disponibil pe iOS si Android si este gratuit, cu optiunea de a achizitiona caracteristici suplimentare prin intermediul unui abonament premium.

 10. Headspace

  Headspace este o aplicatie care te ajuta sa meditezi si sa iti imbunatatesti starea de spirit si sanatatea mentala. Aceasta aplicatie iti ofera sute de sesiuni de meditatie ghidate, precum si exercitii pentru reducerea stresului si imbunatatirea concentrarii. Headspace este disponibil pe iOS si Android si este gratuit, cu optiunea de a achizitiona caracteristici suplimentare prin intermediul unui abonament premium.

Iata cateva exemple de aplicatii pentru a-ti monitoriza progresul in ceea ce priveste fitness-ul si sanatatea. Fiecare aplicatie are propriile sale caracteristici si beneficii, iar alegerea depinde de nevoile si preferintele individuale.

Recommended For You

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *